Αρχική Σελίδα

Sino Used Vehicles Export Center Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Sino χρησιμοποιημένο κέντρο το (SUVEC) εξαγωγής οχημάτων είναι επαγγελματική πλατφόρμα της Κίνας στον τομέα της χρησιμοποιημένης εξαγωγής εμπορικών οχημάτων και οχημάτων επιβατών.

Στηργμένος στον ισχυρούς πόρο και την πρόσβαση backgroup, παρέχουμε ότι η περιεκτικότερη Κίνα χρησιμοποίησε τους πόρους προμήθειας και υπηρεσιών οχημάτων στους σφαιρικούς πελάτες.

Παρέχουμε την επίδειξη και την υπηρεσία πωλήσεων για τους διαφορετικούς τύπους χρησιμοποιημένων οχημάτων: 

Για το λεωφορείο, όπως το λεωφορείο λεωφορείων, το λεωφορείο πόλεων, σχολικό λεωφορείο, λεωφορείο ακτοφυλάκων, τα εμπορικά σήματα περιλαμβάνει YUTONG, το ΧΡΥΣΌ ΔΡΆΚΟ, ΥΨΗΛΌΤΕΡΟΣ, ZHONGTONG, τη TOYOTA, κ.λπ.

Για τα φορτηγά, όπως το φορτηγό απορρίψεων, το φορτηγό τρακτέρ, ειδικής χρήσης φορτηγά, εμπορικά σήματα περιλαμβάνει SINOTRUK HOWO, DONGFENG, SHACMAN, BEIBEN, HUALING, κ.λπ.
Έχουμε χρησιμοποιήσει τα οχήματα καταλόγων με τις τεράστιες εκπτώσεις στο απόθεμα, χρησιμοποιημένα αυτοκίνητα με τις υψηλές αναλογίες απόδοση--τιμών που έχουν αξιολογηθεί και έχουν επιθεωρηθεί. Με το πολυδιάστατο κοσκίνισμα και την επικοινωνία βασισμένη στην προσδοκία πελατών και τη γνώση πείρας μας, κάθε διαταγή που παρείχαμε θα είναι η καλύτερη επιλογή σας, θα εξασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την επιλογή οχημάτων σας!

Οι προσαρμοσμένες επισκευές αποκατάστασης των χρησιμοποιημένων οχημάτων είναι διαθέσιμες, καλύπτοντας το σχέδιο αποκατάστασης, τη λειτουργία, την επιθεώρηση και την πιστοποίηση του υλικού οχημάτων και το λογισμικό, εξασφαλίζει ότι κάθε παράδοση των οχημάτων καλύπτει τις απαιτήσεις της περιφερειακής αγοράς και εξατομικευμένες τις πελάτης απαιτήσεις. Μπορείτε να απολαύσετε την ολοκαίνουργια σύσταση με την τιμή των χρησιμοποιημένων οχημάτων!

Τα διασυνοριακά ανταλλακτικά παρέχουν τις υπηρεσίες είναι απαραίτητα για τις αγορές μεταπωλήσεων για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες δεν έχουν καμία ανησυχία για τα ζητήματα συντήρησης.

Βοηθάμε να τακτοποιήσουμε τις διασυνοριακές διοικητικές μέριμνες, τον εκτελωνισμό, την επιθεώρηση και την πιστοποίηση και άλλες υπηρεσίες που απαιτούνται στο διασυνοριακό εμπόριο οχημάτων, αυτή η μιας στάσης λύση θα εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες απολαμβάνουν μια ανησυχία-ελεύθερη συναλλαγή.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Πώς να αγοράσει

Αντίθετα από τα τυποποιημένα επιβατικά αυτοκίνητα, τα εμπορικά οχήματα είναι ειδικά, έχουν περισσότερες επιλογές στην προδιαγραφή, και οι πελάτες θα ζητούσαν κανονικά την προσαρμογή βασισμένη στην επιχειρησιακή ζήτησή τους.

Για τα χρησιμοποιημένα εμπορικά οχήματα, ξαναβάψτε και επισκευάστε να απαιτηθεί για να καταστήσει το όχημα έτοιμο για την επιχειρησιακή χρήση.

Έτσι σε SUVEC δεν παρέχουμε την υπηρεσία order&go στην πλατφόρμα μας. Αντ' αυτού, οι χρησιμοποιημένοι εμπειρογνώμονες οχημάτων μας θα κουβεντιάσουν με κάθε πελάτη και θα συζητήσουν για οποιαδήποτε απαίτηση που μπορείτε να έχετε. Θα επιβεβαιώσουμε κάθε προδιαγραφή με σας και θα κάνουμε την επίσημη σύμβαση για την επιβεβαίωσή σας.

Για τα χρησιμοποιημένα οχήματα, δεδομένου ότι είναι μοναδικοί από κάθε μονάδα, θα απαιτήσουμε τον κάτω - πληρωμή για να πληρωθούμε σε 5 εργάσιμες ημέρες αφότου έχει επιβεβαιωθεί η σύμβαση από σας. Relist το στοιχείο θα ανοίξουμε πωλούμε για άλλους πελάτες εάν δεν λαμβάνουμε συμφωνηθείσα κάτω από - πληρωμή εγκαίρως.

Εν τω μεταξύ, παρέχουμε τη χρησιμοποιημένη υπηρεσία αντικατάστασης και αποκατάστασης συστατικών κλειδιών οχημάτων. Όπως μπορέσατε να φανταστείτε, υπάρχουν επίσης άλλες προσαρμοσμένες υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε έτσι μπορεί να πρέπει να διοργανώσετε την πλήρη συζήτηση με τους χρησιμοποιημένους εμπειρογνώμονες οχημάτων μας προτού να γίνει η διαπραγμάτευση.

Άκρες: οι εμπειρογνώμονες οχημάτων μας όχι μόνο θα παρείχαν technical™ στη συζήτηση σας, αλλά και αυτοί θα μπορούσαν να σας δώσουν την έκπτωση και άλλα benefirts ει δυνατόν. Έτσι, κρατήστε την επαφή με τους!

Κίνα Sino Used Vehicles Export Center Εταιρικό Προφίλ Κίνα Sino Used Vehicles Export Center Εταιρικό Προφίλ Κίνα Sino Used Vehicles Export Center Εταιρικό Προφίλ Κίνα Sino Used Vehicles Export Center Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : Yutong, SINOTRUK HOWO, χρυσός δράκος, υψηλότερος, Toyota, FOTON, Dongfeng

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!